lördag 14 april 2012

Kvartsmaraton var det, ja...

Fast det är lördag hade jag klockan på ringning, och det redan kl 8!! Vad gör man inte för lite motion. Eller LITE förresten...? Snarare jävligt mycket motion! 10,5km. 10 500 meter! Det är MÅNGA METER det, minsann!

När jag kom till startplatsen kände jag direkt att jag var på klart fel plats. Lite av en jag-är-en-praktikan-känsla, liksom. De andra var mycket proffsiga, jag är mycket amatör.

Nåväl, jag startade och gjorde misstaget att gå ut lite för hårt. De första 5 km gjorde jag på ca 35 minuter och det är snabbt för att vara Carina. Det kändes i kroppen vid vändningen, och då hade jag liksom 5,25 km till mål. 5,25 km med några riktigt rejäla uppförsbackar, dessutom.


Tyvärr fixade jag inte att jogga hela. Vid ca 9 km kom det en uppförsbacke som fasen var lodrät och där fick jag ge mig. En rask promenad på ca 200 m. Lite jogg, ca 150 m promenad och sedan jogga in i mål.

Trots detta gick jag i mål på 87 minuter och det är jag grymt nöjd med. Visserligen som sista kvinna, men med en man bakom mig. *L*


Att vädret var underbart, kallt men soligt, och att vitsipporna blommade längs stora delar av banan gjorde i saken sämre. Att folk längs banan hejade på var en extra bonus. Det var helt enkel ett mycket trevligt lopp - svettigt, svinjobbigt, långt men trevligt!

10,5 km är inte ankskit även om man inte fixar att jogga hela. Så enkelt är det! I alla fall i min värld. *L*


5 kommentarer:

  1. kul!!! grymt bra jobbat!! :) Tänk sen.. om 42 dagar typ.. då har du genomfört 11.5 km ;)

    SvaraRadera
  2. Bra gjort!!
    Ett litet genrep inför Tjejmilen som du nu kommer klara GALANT...

    SvaraRadera
  3. Så duktig du är!!! / Isa

    SvaraRadera

Hälsa Webbhotell TräningsbloggarHälsa